Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про хід роботи 30-ої сесії Житомирської обласної ради

Дата: 05.03.2020 15:32
Кількість переглядів: 387

Як зазначають на сайті Житомирської ОДА, перша у 2020 році 30-та сесія обласної ради тривала майже п”ять годин. За цей час депутати розглянули майже 100 питань порядку денного. Участь у сесії сьогодні, 5 березня, взяли голова ОДА Віталій Бунечко та його заступники.

Серед запрошених були і голови районних державних адміністрацій, в тому числі голова Коростенської райдержадміністрації Юрій Тарасюк.

Традиційно сесія розпочалася з нагородження жителів області державними відзнаками. Серед основних питань для розгляду на сесії – звіт голови ОДА про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік, який депутати підтримали без обговорень.

Також серед питань розглянули та затвердили програми розвитку та фінансової підтримки медичних закладів області, а також низку комунальних питань. Крім того, погодили низку звернень від депутатів Житомирської обласної ради до центральних органів влади. Так, серед звернень щодо збільшення кількості опорних лікарень до Кабінету Міністрів України, щодо скасування абонентської плати за транспортування газу до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, про створення (відновлення) Міністерства аграрної політики України до Кабінету Міністрів України.

Також погодили направити депутатське звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної ради ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” щодо ситуації, яка склалася на Житомирському обласному телебаченні та радіо Суспільного мовника.

Під час сесії на 4 поверсі перед сесійною залою була представлена виставка творчих робіт Бердичівського педагогічного коледжу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь