Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Експерт розробив Інструмент оцінки рівня спроможності об’єднаної громади

Дата: 10.03.2020 10:10
Кількість переглядів: 412

Для швидкої оцінки та порівняння різних варіантів об’єднання територіальних громад експерт проекту SKL підготував інструмент з оцінки рівня спроможності об’єднаних територіальних громад відповідно до урядової «Методики формування спроможних територіальних громад» (ЗАВАНТАЖИТИ ІНСТРУМЕНТ).

Фото без опису

Інструмент має допомогти місцевій владі оцінити та сформувати спроможні територіальні громади. Громада повинна бути спроможною забезпечити кожного мешканця належними публічними послугами відповідно до визначених критеріїв.

Інструмент розроблений з урахуванням вимог «Методики формування спроможних територіальних громад», затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 р. № 214 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 р. № 34).

Інструмент буде корисним і тим, хто працює над формуванням спроможних громад, і усім тим, хто небайдужий до територіальної організації влади в Україні та зацікавлений в оцінці проектних ОТГ.

Інструмент підготував на підставі даних, наданих обласними державними адміністраціями, Державної служби статистики, Державної казначейської служби України, даних веб-порталу openbudget.gov.ua Онищук Ігор, експерт проекту SKL International.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь