Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності. Заплановано на 06.04.2020 року

Дата: 11.03.2020 13:40
Кількість переглядів: 375

Коростенська районна державна адміністрація оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до виконання робіт з оцінки об’єктів втраченого нерухомого майна (житловий, дачний, садовий будинок, гараж, господарські будівлі та споруди, що розташовані на радіоактивно забрудненій території, перебували у приватній власності громадянина та залишені ним у разі використання права на переселення) з метою виплати громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, компенсації за майно, втрачене у зв'язку з їх відселенням або самостійним переселенням відповідно до статті 4 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Найменування об’єктів оцінки:
  1. Житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами за адресою вул. Шкільна, будинок 17, с. Сарновичі, Коростенського району, Житомирської області;
  2. Житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами за адресою вул. І. Богослова, 37, с. Берестовець, Коростенського району, Житомирської області;
  3. Житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами за адресою вул. Корольова, 3, с. Берестовець, Коростенського району, Житомирської області.
Мета проведення незалежної оцінки: виплата компенсації громадянам за майно, втрачене на радіоактивно забрудненій території у зв'язку з відселенням або самостійним переселенням.
Наявність об’єктів, що містять державну таємницю: відомості про зазначений об’єкт не містять державної таємниці.
Строк виконання робіт – 10 календарних днів з моменту укладення договору.
Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України 31.12.2015 №2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (у редакції наказу Фонду державного майна України від 16.01.2018 №47).
Конкурсну документацію слід подавати до сектору документообігу та контролю апарату районної державної адміністрації по 30.03.2020 року включно в запечатаному конверті на кожен об’єкт окремо з обов’язковим зазначенням об’єкту оцінки, на який подається конкурсна документація, і має містити підтвердні документи та пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, за адресою: 11500, Житомирська обл., м. Коростень, вул. Грушевського, буд. 60/2.
Конкурс по даних об’єктах відбудеться 06.04.2020 року за адресою: 11500, Житомирська обл., м. Коростень, вул. Грушевського, буд. 60/2, в кабінеті голови районної державної адміністрації.
Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки – до 2900 грн.
Конкурсна документація претендента складається з:
  • конкурсної пропозиції;
  • документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки);
  • підтвердних документів.
На конкурс подаються такі підтвердні документи:
1. заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою;
2. інформація про претендента за встановленою формою (наказ Фонду державного майна України 31.12.2015 №2075);
3. пропозиції щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, а також строк виконання робіт (у календарних днях);
4. копії кваліфікаційних документів оцінювача (кваліфікаційного свідоцтва) виданого згідно Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».
 Конкурсна документація приймається з дня публікації оголошення в газеті «Древлянський край».
Усі документи та копії посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою. 
У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання, претендент до участі у конкурсі не допускається.

Телефон для довідок: 9-65-26, 9-62-70.

Начальник управління праці та соціального захисту населення

Лілія СИТНІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь