Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Житомирщині поліція готова до виконання функцій, пов’язаних із забезпеченням безпеки громадян під час карантину

Дата: 13.03.2020 13:52
Кількість переглядів: 443

У зв’язку з введенням рішенням Кабміну на території України карантину, а також виявленням в області випадку захворювання на короновірус COVID-19   робота поліцейських Житомирщини спрямована на забезпечення порядку та проведення відповідних заходів безпеки, а також недопущення паніки  серед громадян.

Фото без опису

У цілодобовий режим роботи переведений Ситуаційний центр Головного управління Нацполіції в області, працівники якого перебувають на постійному зв’язку зі створеним при Житомирській облдержадміністрації штабом по запобіганню поширенню короновірусу. Також у кожному відділі та відділенні поліції Житомирщини розпочали роботу Оперативні штаби. Ситуація щодо захворювання на території регіону моніториться постійно.

Окрім того, у ході практичних заходів поліції уточнено місця можливого розташування карантинних постів, а також обсервації та лікування хворих. Передбачено забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, у тому числі респіраторами.

Наразі у м. Радомишлі забезпечується охорона публічної безпеки та порядку поблизу місць лікування хворої та проживання її та рідних.

Також передбачено можливість виставлення стаціонарних постів на в’їздах-виїздах з міста з метою попередження поширення вірусу.

- У разі прийняття відповідного рішення щодо фільтраційних постів на в’їзді-виїзді м. Радомишля, поліція готова до такої роботи, звісно, у взаємодії з медичними працівниками, - прокоментував начальник ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй. – Наразі забезпечується постійний зв’язок з мобільними медичними бригадами та визначено шляхи переміщення потенційно інфікованих осіб.

Поліцейські готові реагувати на будь-які події, що можуть вплинути на безпеку громадян.

Водночас поліція звертається до жителів області з проханням зберігати спокій, не піддаватися безпідставній паніці та не поширювати неперевірену інформацію. Закликаємо всіх до максимальної правової культури та свідомості, толерантності і взаємодопомоги.

Наразі ситуація на території області контрольована. Поліція має достатньо сил і засобів для забезпечення публічної безпеки та порядку. 

Всю необхідну інформацію про COVID-19 можна знайти на офіційному сайті за посиланням https://covid19.com.ua.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 © Головне управління Національної поліції в Житомирській області: https://zt.npu.gov.ua/news/aktualno/na-zhitomirshhini-policziya-gotova-do-vikonannya-funkczij-pov-yazanix-iz-zabezpechennyam-bezpeki-gromadyan-pid-chas-karantinu/?fbclid=IwAR3G10GSCgSCg0GeCSg_pWNzvLQcwsWo8ib2P6i3PW3xfSzzFvQEcbFy73o


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь