Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Важливе оголошення!

Дата: 16.03.2020 16:45
Кількість переглядів: 1078

Шановні відвідувачі Коростенської районної ради та Коростенської районної державної адміністрації! У зв’язку з необхідністю забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя працівників та відвідувачів Коростенської районної ради та Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області, на підставі ПКМУ від 11.03.2020 № 211, з 17.03.2020 тимчасово, на період карантину скасовано прийом громадян.

Фото без опису

Всі звернення та заяви з нагальних питань приймаються черговим адміністрації після виклику кнопкою дзвінка на вхідних дверях адмінприміщення.

Також надання звернень громадян можливе через заповнення відповідної форми на офіційному сайті Коростенської РДА за посиланням: https://korostenska-rda.gov.ua/feedback/

Ви також можете звернутися дистанційно до посадових осіб райдержадміністрації через сайт: https://korostenska-rda.gov.ua/ (рубрика "Звернення до посадовця")

Структурні підрозділи РДА надають консультації і в телефонному режимі. Контактні телефони за посиланням: https://korostenska-rda.gov.ua/telefonnij-dovidnik-11-45-29-21-01-2020/

Приносимо вибачення за тимчасові незручності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь