Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Корисні контакти для звернень під час карантину

Дата: 19.03.2020 16:07
Кількість переглядів: 411

У рамках протидії поширенню вірусної інфекції COVID-19 в Україні МОЗ України запустив офіційну вебсторінку з відповідями на основні запитання про новий коронавірус covid19.com.ua та Телеграм-канал з оперативною інформацією про перебіг подій Коронавірус_інфо.

Ось перелік основних джерел, за якими можна дізнатися офіційну та оперативну статистику захворювання, перебіг пандемії у світі та Україні, а також відповіді на найпоширеніші запитання про Covid-2019:

Щодня Міністерство охорони здоровя України публікує оперативну інформацію про поширення коронавірусної інфекції в Україні та світі. За цим посиланням можна знайти щоденну інформацію на сайті МОЗ про офіційну статистику щодо поширення коронавірусу у світі та Україні зокрема, інформацію про обмежувальні заходи, найважливіші заяви Всесвітньої організації охорони здоров’я, а також відповіді на найпопулярніші запитання про Covid-2019 (потрібно трішки поскролити вниз).

На цій мапі відображені дані про перевірені й підтверджені випадки інфікування коронавірусом – карта поширення коронавірусу в Україні.

На Урядовому порталі публікують новини про всю діяльність Кабміну, зокрема, рішення щодо запобігання поширення коронавірусу в Україні.

Міністерство закордонних справ детально роз’яснило правила перетину українського кордону під час карантину в Україні, що робити громадянам України, які перебувають за кордоном зараз, як їм повернутися додому тощо.

Також на сайті МЗС можна знайти контакти всіх дипломатичних установ України в різних країнах, а на сайті Державної митної служби переглянути, які пункти пропуску працюють.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь