Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Експерти Держгеокадастру Житомирщини опрацювали понад 3,4 тис. проєктів землеустрою з інших областей

Дата: 23.03.2020 13:54
Кількість переглядів: 333

З початку 2020 року до експертів Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області надійшло на погодження за принципом екстериторіальності 3 497 проєктів землеустрою з інших областей

Фото без опису

На сьогодні експерти опрацювали 3 412 проєктів, або 98% від загальної кількості. Позитивну оцінку експертів отримали 2 674 проєкти, негативну – 738.

Найбільше проєктів землеустрою опрацювали експерти у Бердичівському (536), Баранівському (516), Новоград-Волинському (502) та Ружинському (454) районах Житомирської області.

За цей період на погодження до інших областей спеціалісти територіальних структурних підрозділів Держгеокадастру Житомирщини направили 3 465 проєктів землеустрою, з яких на сьогодні опрацьовано 3 142. 

У Житомирській області кількість працівників, які отримали статус експерта, становить 18 осіб.

Довідково. Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року №580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами Держгеокадастру на період реалізації пілотного проєкту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Держгеокадастру під час погодження проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки. .

Розгляд та погодження або відмова в погодженні проєктів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь