Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники Територіального центру соціального обслуговування (НСП) продовжують надавати всю необхідну допомогу жителям Коростенщини

Дата: 25.03.2020 12:57
Кількість переглядів: 1059

В умовах всеукраїнського карантину та надзвичайної ситуації в Житомирській області з метою запобігання поширенню в Україні коронавірусу соціальні працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) продовжують надавати всю необхідну допомогу жителям Коростенського району.

Фото без опису

Про це розповідає директор терцентру Микола Мельник.

На сьогоднішні день на обліку в територіальному центрі перебуває близько 500 жителів Коростенщини. Це пенсіонери, особи з інвалідністю, одинокі непрацездатні громадяни району, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги за місцем проживання.

Розуміючи важливість запобігання поширенню короновірусу в Україні, а також те, що в зоні найбільшого ризику перебувають саме літні люди, наші працівники продовжують працювати та надавати життєво необхідну допомогу нашим підопічним.

Вони щоденно знаходяться на зв’язку з людьми, яких обслуговують, щоранку телефонують, щоб дізнатись про їх самопочуття та чи потрібна допомога, незважаючи на відсутність автобусного сполучення намагаються максимально закупити продукти харчування, ліки.  

Всі працівники проінструктовані щодо засобів індивідуального захисту. За ініціативи та сприяння колег з Горщиківської громади на перший час своїми силами з підручних матеріалів пошиті  багаторазові маски.  Найближчим часом  маємо  отримати централізовано одноразові медичні маски та засоби дезінфекції.

Під час відвідування людей користуються одноразовими гумовими рукавичками, які змінюють при обслуговуванні кожної людини.   Проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу зі своїми підопічними про карантин і те, як захистити себе від захворювання.

Я закликаю жителів району, а особливо літніх людей не виходити з дому без гострої потреби, не йти в медзаклади чи за адмінпослугами. Нагадую, що від нашої з вами відповідальності залежить наше з вами здоров’я та здоров’я наших близьких і рідних. Шановні наші підопічні, в разі необхідності телефонуйте до своїх соціальних працівників. Якщо ви відчуваєте погіршення здоров’я – телефонуйте до своїх сімейних лікарів. Бережіться і будьте здорові!

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інфрастуктури,

енергетики та захисту довкілля, інформаційних технологій

та цифрового розвитку управління регіонального розвитку

Коростенської РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь