Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей продовжує безперебійну оперативну роботу щодо соціального захисту дітей

Дата: 31.03.2020 14:25
Кількість переглядів: 434

В умовах проведення на всій території України карантинних заходів служба у справах дітей Коростенської РДА продовжує безперебійну оперативну роботу щодо соціального захисту дітей на території району згідно графіку.

Фото без опису

Працівниками служби проводиться активна робота по проведенню інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, насамперед у сім’ях з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, опікунських та прийомних сім’ях про те, що таке COVID-19, які його симптоми, як поширюється вірус, про правила індивідуального захисту, яких необхідно дотримуватися з метою убезпечення від зараження коронавірусом.

Здійснюється контроль за утриманням та вихованням дітей у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, за допомогою засобів телефонного зв’язку та при безпосередньому відвідуванні сімей (проведення профілактичних рейдів).

Також під час профілактичних рейдів проводиться моніторинг перебування дітей без супроводу дорослих та груп дітей на вулиці, на дитячих та спортивних майданчиках, в інших громадських місцях. У разі виявлення таких дітей вони доправляють до місця проживання та проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота з батьками чи офіційними представниками щодо необхідн6ості дотримання карантинного режиму.

Разом з тим повідомляємо, що особистий прийом громадян працівниками служби обмежено. З нагальних питань щодо захисту законних прав та інтересів дітей можна звертатися за телефоном 4-23-65 або на електронну адресу ssd@krstrda.zht.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь