Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Здійснення заходів з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19

Дата: 01.04.2020 12:36
Кількість переглядів: 548

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID -19», листа Міністерства соціальної політики України від 12.03.2020 №3628/0/2-20/61 «Про здійснення заходів з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID -19», на виконання розпорядження голови Коростенської районної державної адміністрації від 18.03.2020 №68 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування» районним центром соціальних служб вживаються відповідні заходи.

Фото без опису

Директором Коростенського районного центру соціальних служб видано наказ від 20.03.2020 №42 «Про запровадження дистанційної роботи на період карантину», проведено інструктаж для працівників щодо основних симптомів коронавірусної інфекції і порядку здійснення профілактичних заходів.

Інформація про можливість звернення до районного центру соціальних служб розміщена при вході в установу на зручному для відвідувачів місці.

З метою посилення соціального захисту населення в умовах протидії поширенню COVID -19 працівниками центру, при використанні засобів індивідуального захисту, проводяться виїзди в населені пункти району під час яких у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, сім’ях вразливих категорій населення проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією COVID -19, надаються соціальні послуги. У разі загрози та виникнення надзвичайної ситуації в сім’ї працівниками центру будуть проводитися виїзди з організації надання сім’ї соціальної послуги кризового та екстреного втручання.

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією COVID -19 проводиться з сім’ями також в телефонному режимі.

Денне відвідування районного центру соціальних служб одержувачами соціальних послуг призупинено. Особистий прийом громадян призупинено. 

 З нагальних питань звертайтесь за тел.:

 4-25-62, 096-440-77-58

 Звернення надсилайте:

 - за адресою: м.Коростень, вул.І.Франка, 5

 - на електронну адресу: rcss@krstrda.zht.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь