Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформаційна підтримка бізнесу при пандемії COVID-19

Дата: 03.04.2020 07:56
Кількість переглядів: 291

Підприємці мають можливість відстежувати ситуацію з переміщенням товарів, зміни у торгівлі та останні оновлення, що пов’язані з профілактичними заходами щодо протидії розповсюдженню COVID-19. На онлайн-платформі викладатимуть інформацію від центральних органів виконавчої влади та публічну інформацію від організацій, які сприяють розвитку бізнесу та торгівлі в Україні.

Фото без опису

Так, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно з Офісом з просування експорту анонсує запуск онлайн-платформи для інформування підприємців-експортерів щодо оновлень, пов’язаних з профілактичними заходами для протидії розповсюдженню COVID-19.

Зокрема, на платформі міститься план дій для експортера в умовах карантинуоцінка бізнес-ризиків від пандемії COVID-19, посилання на сервіси для підприємців, інформація про запобігання поширенню вірусу, інструменти державної підтримки та освітні програми для бізнесу.

Окрім зазначених опцій, на платформі системно висвітлюватимуться новини щодо протидії COVID-19 у всьому світі. Таким чином, кожен підприємець знайде для себе важливу інформацію: кейси, ідеї, корисні сервіси і програми підтримки від держави, а також зможе отримати фахові консультації щодо експортних послуг.

Більше інформації за посиланням: https://epo.org.ua/covid19/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь