Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Коростенщині перевірили підготовку медзакладу «першої хвилі» для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною хворобою

Дата: 03.04.2020 18:00
Кількість переглядів: 857

Сьогодні в Коростені з метою перевірки готовності медичних закладів, які належать до «першої хвилі» на випадок госпіталізації пацієнтів з коронавірусною інфекцією, побував перший заступник голови ОДА, керівник робіт з наслідків надзвичайної ситуації Володимир Федоренко. Цього разу він разом з міським головою Володимиром Москаленком, головою Коростенської районної державної адміністрації Юрієм Тарасюком, головою Коростенської районної ради Василем Клименком, медиками та представниками районних та міських структур, які задіяні у запобіганні та протидії поширенню вірусного захворювання на території Коростенського району перевіряли Коростенську міську лікарню.

Фото без опису

Цей медичний заклад належить до «першої хвилі» на випадок госпіталізації пацієнтів з коронавірусною інфекцією. Нагадаємо, що на Житомирщині визначені 12 медичних установ  «першої хвилі» для надання інтенсивної терапії при COVID-19.

В ході зустрічі перший заступник голови ОДА подякував лікарям за самовідданість у цей нелегкий період та наголосив: «Сьогодні ми маємо чітко відпрацювати різні схеми розвитку ситуації по захворюваності на коронавірус. Особливу увагу звертати на забезпеченості лікарень, служби ДСНС та поліції всім необхідним в боротьбі за здоров’я наших громадян».

Також було зазначено, що на сьогоднішній день лікарі забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту та за ситуативною потребою в області готові і надалі надавати все необхідне задля їх безпечної роботи.

Нещодавно Володимир Федоренко вже перевірив готовність медзакладів у Житомирі, Бердичеві та Коростишеві, Чуднівському, Малинському та Любарському районах.

Фото без опису

Нагадаємо, що сьогодні в місті Коростені було підтверджено два випадки захворювання на короновірус.

Ми закликаємо жителів Коростенщини без зайвої потреби не виходити на вулицю! В разі поганого самопочуття - телефонуйте сімейним лікарям!

Наталія Колєнова,

старший інспектор Управління регіональної діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь