Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Остапченко поінформувала щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області. ВІДЕО

Дата: 14.04.2020 14:13
Кількість переглядів: 574

Станом на 10.30 у Житомирській області зареєстровано 114 лабораторно підтверджених випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Фото без опису

Про це йшлося сьогодні, 14 квітня, на брифінгу заступниці голови ОДА Наталії Остапченко та начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика щодо ситуації з коронавірусом на Житомирщині.

З огляду на збільшення кількості випадків захворювання на коронавірус заступниця голови ОДА акцентувала увагу на необхідності безумовного дотримання жителями Житомирської області карантинних заходів та режиму самоізоляції.

«Лише соціальна відповідальність та небайдужість кожного із нас допоможе зупинити подальше поширення інфекції та збереже десятки життів», – зазначила Наталія Остапченко.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик поінформував, що за минулу добу було проведено 15 тестів, за результатами яких захворювання на COVID-19 підтверджено у двох жителів області, один із яких – лікар.

Відповідаючи на запитання ЗМІ, він також додав, що станом на зараз на коронавірусну інфекцію в області захворіло 12 медиків.

Зверніть увагу! Керівництво Житомирської ОДА щодня повідомляє про епідемічну ситуацію на Житомирщині щодо коронавірусної інфекції у форматі онлайн-брифінгу. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання кожного дня до 10:00 у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84. Керівництво області надасть відповіді під час щоденного онлайн-брифінгу.

Нагадуємо, що за даними Житомирського обласного лабораторного центру, станом на 9:00 14 квітня 2020 року в області підтверджені 112 випадків коронавірусної інфекціїЩе два випадки захворювання на COVID-19 підтверджено станом на 10:30.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь