Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк: Сьогодні ми, дорослі, як ніколи маємо піклуватись про дітей

Дата: 15.04.2020 16:15
Кількість переглядів: 829

14 квітня голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно з працівниками районної служби у справах дітей відвідав сім’ї, діти з яких стоять на обліку в службі як такі, що опинились в складних життєвих обставинах або мають ризик потрапляння в складні життєві обставини та опікунські сім’ї.

Фото без опису

В ході поїздки було проведено моніторинг перебування дітей без супроводу дорослих та груп дітей на вулиці, на дитячих та спортивних майданчиках, в інших громадських місцях.

У вищезазначені сім’ї було доставлено продуктові набори, що були надані народним депутатом України Володимиром Арешонковим, а також проведено профілактичну роботу про те, що таке COVID-19, які його симптоми та як поширюється вірус.

Юрій Тарасюк та спеціалісти служби у справах дітей наголосили на обов’язковому дотриманні правил індивідуального захисту, карантинних заходів аби убезпечити дітей та дорослих від зараження короновірусом.

«Сьогодні ми, дорослі, як ніколи маємо піклуватись про дітей, дбати про їх здоров’я, навчати як правильно слідкувати за своєю гігієною, захищатись від вірусів. Маємо не забувати і про навчання. Для цього нині є багато способів – головне бажання дітей і відповідальне ставлення до цього питання дорослих», – підсумував робочу поїздку Юрій Тарасюк.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь