Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Житомирщині у Великдень поліцейські патрулюватимуть поблизу храмів

Дата: 17.04.2020 16:32
Кількість переглядів: 345

Близько 600 поліцейських працюватимуть уночі з 18 на 19 квітня та упродовж дня неділі поблизу соборів та церков, слідкуючи за дотриманням карантинних обмежень. Також до них долучаться нацгвардійці та члени громадських формувань. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

“Основне завдання – виявляти та припиняти правопорушення, роз’яснюючи людям встановлені обмеження та заборони. Оформлення адміністративних протоколів – крайній захід впливу на громадян, який застосовуватимемо, коли інші аргументи будуть вичерпані”, – наголосив Артем Лисогор.

Загалом з моменту введення надзвичайної ситуації поліцейські області оформили 119 адміністративних матеріалів за ст. 44-3 (Порушення правил карантину щодо людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Серед них 49 – у м. Житомирі , 10 – у Бердичеві, по 8 – у Житомирському районі та Коростишеві, 7 – у Малині, 6 – в Овручі, 5 – у Новограді-Волинському, по 4 – у Коростені та Лугинах, по 3 – у Хорошеві та Баранівці, по 2 – в Андрушівці та Попільні, по 1 – у Брусилові, Ємільчиному, Любарі, Народичах, Романові, Олевську, Пулинах та Чуднові.

Окрім того, поліцейські посилили патрулювання міст, де зареєстровано найбільшу в області кількість хворих з метою контролю за дотриманням місцевими жителями карантинних заходів.

Нагадаємо, шо на Великодні свята в області діятимуть додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь