Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КНП «Коростенська центральна районна лікарня» Коростенської районної ради отримала новий апарат ШВЛ та засоби індивідуального захисту від COVID-19

Дата: 22.04.2020 11:07
Кількість переглядів: 1976

Придбання медичного обладнання стало можливим завдяки підтримці районної влади, а саме голів Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради Юрія Тарасюка і Василя Клименка, депутатів Коростенської районної ради, голів Ушомирської та Кожухівської сільських рад Людмили Малої і Світлани Васьківської, представників відповідального бізнесу.

Фото без опису

Загалом фінансова підтримка становить: від районної влади – 1 098 900,00 грн.; Ушомирської сільської ради – 860 258,00 грн.; Кожухівської сільської ради – 1 600 000,00 грн.

На сьогоднішній день за рахунок підтримки районної влади та вищезазначених сільських рад лікарня вже отримала один новий апарат ШВЛ «Бриз ALVEOLE», який буде встановлений у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії. В найближчі три-чотири дні має надійти ще один такий апарат.

Також було замовлено і закуповується наступне медичне обладнання та різні засоби індивідуального захисту:

  • Концентратор кисню для довгої кисневої терапії Mark 5 Nuvo 8 в кількості 8 шт. на суму 365 000,00 грн.;
  • Фібробронхоскоп FB-15 BS в кількості 1 комплект на суму 563 200 грн.;
  • Монітор пацієнта uMEC10 в кількості 2 шт. на суму – 104616,82 грн.;
  • Пульсоксиметр CMS50C в кількості 4 шт. на суму – 3 712,00 грн.;
  • Засоби індивідуального захисту – щітки захисні для обличчя, респіратори FFP2, назальні кисневі канюлі, костюми біологічного захисту, окуляри захисні, інфрачервоний термометр безконтактний, дезинфікуючі засоби, шапочки медичні, бахили високі, тощо).

Завдячуючи представникам бізнесу, лікарня вже отримала засоби індивідуального захисту, а саме: маски захисні, респіратори FFP2, захисні комбінезони, рукавички, маски фільтрувальні, дезинфікуючий засіб для рук, тощо.

В зв’язку з тим, що медичне обладнання іноземного виробництва,  закупівля обладнання проводиться досить важко. Ще однієї проблемою нині, в умовах всеукраїнського карантину та епідемії короновірусу, є великий попит на медичну техніку та засоби індивідуального захисту від COVID-19.

Але працівники КНП «Коростенська центральна районна лікарня», в особі директора Алли Желєзнякової, спільно з керівництвом області, району, сільських громад, за сприяння відповідального бізнесу району роблять все можливе аби медичний заклад мав все необхідне для захисту медичного персоналу і лікування пацієнтів. В свою чергу медичний заклад щиро вдячний кожному, хто підтримує лікарню в такий складний період за розуміння, допомогу та співпрацю.

Необхідно відзначити, що всі закупівлі лікарнею було проведено згідно Закону України від 17.03.2020 № 530-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель» та в терміни що передбачає даний Закон.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь