Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівське сміття знову зіграло ключову роль у житті нашого краю

Дата: 23.04.2020 17:28
Кількість переглядів: 1642

Сьогодні в мережі інтернет було викладено інформацію, що на території сільської ради Коростенського району просто на дорозі було незаконно вивантажено сміття з ознаками приналежності до міста Львів. 

Реагуючи на викладену статтю, голова Коростенської районної державної адміністрації, терміново виїхав на місце. Як виявилось, цей "подарунок" незаконно підклали на території Новоборівської громади Хорошівського району.

 

Юрій Тарасюк провів термінову нараду з керівниками поліції, лісгоспу АПК та лісомисливським господарством, на якій звернув особливу увагу на питанні попередження таких випадків на території Коростенського району, адже це призводить до великої шкоди довкіллю.  

Підготовлено лист до голів сільських, селищних рад району щодо посиленої уваги за транспортом, який перевозить чи може перевозити сміття.

"Звертаюсь до усіх мешканців нашого району об'єднатися, бути пильними і за вищезазначеним транспортом також! Як тільки побачите підозрілий транспорт - викликайте поліцію, телефонуйте до голів сільських рад, фіксуйте такі факти (фото, відео). Давайте разом збережемо чистоту нашого краю та покараємо винних у його забрудненні!", - закликє Юрій Тарасюк жителів району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь