Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі підтверджено другий випадок захворювання на COVID-19

Дата: 24.04.2020 13:40
Кількість переглядів: 782

Сьогодні підтверджено підозру у вагітної жінки з Коростенського району. Це другий випадок захворювання на COVID-19 в районі. Наразі пацієнтка перебуває у перинатальному центрі, загальний стан задовільний. Вагітність на сьогоднішній день без ускладнень.

Фото без опису

Загалом станом на 10 годину ранку 24 квітня в Житомирській області зареєстровано 309 випадків #COVID19, серед них 7 летальних та 5 пацієнтів одужали.

На Житомирщині за останню добу (23 квітня) одужали ще 3 пацієнти від коронавірусної інфекції. Це мама з дочкою з Малина, які були одні з перших контактних осіб тих, хто захворів на COVID-19 в області. Також одужав пацієнт з Радомишля, який був контактним ще з першим випадком захворювання на Житомирщині. У цих жителів області провели повторні тестування, результати яких виявилися від’ємним, тобто COVID-19 не виявили.

Зараз в області на стаціонарному лікуванні перебуває 101 особа, решта – на амбулаторному. Серед медиків на COVID-19 вже захворіло 57 чоловік, які контактували з хворими. Стан всіх задовільний. Кількість дітей, у яких підтверджено коронавірусну інфекцію, станом на сьогодні не збільшилася – 17. Стан дітей задовільний.

Важких хворих на коронавірус в області 10, з яких вкрай важкий – 19-річний хлопець у центральній районній лікарні. У хворого спостерігається супутня патологія. Проводиться інтенсивна терапія, хворий знаходиться на підтримці киснем без підключення до апарату ШВЛ.

Також впродовж минулої доби було зафіксовано 5 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Всього за період моніторингу було отримано 805 підозр на коронавірус (з 24 адмінтериторій – вся область).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь