Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Режим роботи Центрів обслуговування платників (ЦОП)

Дата: 28.04.2020 09:23
Кількість переглядів: 381

Час прийому суб’єктів звернень є загальним (єдиним) для всіх послуг та сервісів, що надаються у центрі обслуговування платників (далі – ЦОП), створеному при головних управліннях ДПС в областях та м. Києві (далі – ГУ ДПС) та державних податкових інспекціях (п. 3 частини другої ст. 6 Закону України від 06 вересня 2012 року № 5203-VI «Про адміністративні послуги» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 5203), розд. 1 Примірного положення центру обслуговування платників та розд. 4 Примірного регламенту центру обслуговування платників (далі – Регламент), затверджених наказом Державної фіскальної служби України від 16.11.2018 № 739 «Про затвердження документів, які регламентують діяльність центрів обслуговування платників»).

Фото без опису

З урахуванням регіональних особливостей начальником ГУ ДПС може бути встановлено інший режим роботи ЦОП, зокрема можливе встановлення часу прийому відвідувачів у робочі дні з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., з перервою або без неї (абзац третій розд. 4 Регламенту).

Кількість годин прийому відвідувачів у ЦОП відповідно до встановленого режиму роботи має становити не менше 40 годин на тиждень (абзац четвертий розд. 4 Регламенту).

В останній день граничного строку подання звітності, визначеного п. 49.18 ст. 49 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) (з урахуванням вимог п. 49.20 ст. 49 ПКУ), час роботи ЦОП подовжується до 20 год. 00 хвилин (абзац п’ятий розд. 4 Регламенту).

Напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи скорочується на одну годину (абзац шостий розд. 4 Регламенту).

Звертаємо увагу!

На період карантину (проведення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби COVID-19)

ЦОП працюють за окремим графіком виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності за попереднім записом (за телефоном, через електронну скриньку):

  • з 10 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. з обідньою перервою та з технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10 – 15 хв.;
  • для невеликих ЦОП – з 10 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв. із технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10 – 15 хвилин.

У разі виникнення позаштатних ситуацій керівництвом територіальних органів ДПС може бути прийнято рішення про зміну режиму роботи ЦОП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь