Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гуманітарна допомога сім'ям Коростенського району, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 28.04.2020 09:41
Кількість переглядів: 1011

В сучасному українському суспільстві сім’я потерпає в першу чергу від погіршення матеріального становища. Поряд з багатьма важливими проблемами чи не найголовніші є проблеми соціальні, адже вони стосуються кожної окремої особи. Майже в кожній сільській раді нашого району проживають сім'ї, які опинились у складних життєвих обставинах. Саме такими сім'ями опікується районний центр соціальних служб. З сім'ями проводиться відповідна соціальна робота, і в першу чергу, з метою покращення матеріального становища.

Фото без опису

Завдяки голові Коростенської районної державної адміністрації Юрію Тарасюку, громадській організації «Вітер Надії і Любові» районний центр соціальних служб отримав гуманітарну допомогу, яку ми на даний час надаємо сім'ям Коростенського району, які перебувають у складних життєвих обставинах.

27 квітня 2020 року працівниками районного центру соціальних служб  було проведено виїзд в населені пункти району: с. Розтяжин, с. Хотинівка, с. Діброва, с. Новаки, с. Мала Зубівщина. Відвідано сім'ї, які знаходяться в складних життєвих обставинах. Сім'ям надано гуманітарну допомогу одягом, взуттям, іншими речами домашнього вжитку.

Під час виїзду працівниками центру проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота щодо профілактики захворювання на коронавірусну інфекцію. Спілкування з сім'ями проводилось відповідно до норм санітарно-епідемілогічного режиму.

Коростенський районний центр соціальних служб щиро дякує голові райдержадміністрації Юрію Тарасюку та громадській організації «Вітер Надії і Любові» за організацію та надання гуманітарної допомоги сім'ям Коростенського району.

Соціальна робота по наданню сім'ям, які опинились у складних життєвих обставинах гуманітарної допомоги продовжується.

Коростенський районний центр соціальних служб



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь