Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдячуючи тісній співпраці районної та міської влади, була надана допомога людям з району

Дата: 28.04.2020 16:04
Кількість переглядів: 670

Кілька днів тому на ім’я голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка надійшло електронне звернення від жительки села Михайлівка, пані Марії з проханням допомогти.

Жінка писала, що 8 квітня поблизу її будинку і будинку її сусідів загорівся очерет. В той день був шквальний вітер і вогонь швидко перекинувся на подвір'я пані Марії. Пожежа була неймовірної сили.

«У мене згорів сарай, корівник, сіновал, сховище для дров, забор і два вози соломи, полопали вікна, обгорів пес. Завдяки допомозі місцевих жителів та пожежних вдалось врятувати хату, – писала Марія Миколаївна. – Прошу вас посприяти мені у вирішенні цієї проблеми та допомогти із матеріалами на відновлення корівника, забору, місця для зберігання сіна, соломи, дров. У мене надія тільки на вас. Моя пенсія не дозволяє мені самостійно справитись з цією бідою».

Перебуваючи вчора з робочою поїздкою в селі Михайлівка, Юрій Тарасюк особисто навідався до обійстя жінки та дізнався про всі нагальні потреби.

А вже сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк разом зі своїм заступником Артемом Майдаником, заступником міського голови Олександром Дзигою, начальником міського УПСЗН Ігорем Єсіним та Михайлівським сільським головою Миколою Кравцем відвідали погорільців з села Михайлівка та надали допомогу від міської організації Червоного Хреста України (керівник Людмила Шкуратова) будівельними матеріалами, продуктами харчування.

Будучи в селі керівники району та міста також відвідали малозабезпечену родину, якій передали посуд, необхідний одяг, надали консультації щодо отримання державних соціальних пільг!

«Допомога людям завжди в пріоритеті районної та міської влади. Так сталось і сьогодні, коли за сприяння міського голови Володимира Москаленка, завдячуючи тісній співпраці районної та міської влади, була надана така необхідна допомога людям з району», - прокоментував спільну поїздку Юрій Тарасюк.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь