Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комунальне некомерційне підприємство «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради - заклад, що надає послуги з психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності

Дата: 30.04.2020 12:44
Кількість переглядів: 430

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року за № 1057 затверджено Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Послуги з психологічної реабілітації надають суб’єкти, що відповідають певним вимогам. Таким закладом є Комунальне некомерційне підприємство «Госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради.

КНП «Госпіталь ветеранів війни» знаходиться в місті Бердичів Житомирської області. В даному закладі створені всі умови для надання психологічної реабілітації учасникам АТО/ООС. Крім психологічної реабілітації, дана категорія осіб може пройти курс лікування.

Послуги з психологічної реабілітації надають досвідчені фахівці госпіталю. У разі потреби до надання послуг залучаються реабілітологи, організатори культмасових заходів, що проводяться в госпіталі.

Детальну інформацію з питань психологічної реабілітації можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення Коростенської районної державної адміністрації за адресою: м. Коростень, вул. І.Франка, 5, кабінет № 6, телефон для довідок 9 62 08.

Лілія СИТНІК,

начальник управління праці та соціального захисту населення

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь