Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-брифінг Наталії Остапченко щодо ситуації із коронавірусом на Житомирщині. ВІДЕО

Дата: 14.05.2020 14:00
Кількість переглядів: 448

Станом на 10.30 на Житомирщині діагноз COVID-19 підтверджено у 533 осібз яких 3 – за минулу добу. 

Про це йшлося сьогодні, 14 травня, на брифінгу заступниці голови ОДА Наталії Остапченко за участю начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

“Всього проведено досліджень за останню добу – 201, з яких лабораторно підтверджено 3 нових випадки захворювання у жителів Житомира. На стаціонарному лікуванні перебуває 73 особи, на амбулаторній самоізоляції – 381. Серед медиків на COVID-19 захворіло 136 чоловік. Кількість одужавших в області – 81”, – повідомила Наталія Остапченко.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик зазначив, що завдяки відповідальності громадян та дотриманню жителями області карантинних заходів на сьогодні маємо тенденцію до стабільного зниження захворюваності на коронавірус. Із 73 пацієнтів стаціонару інтенсивну терапію проходять 5 осіб, з яких 2 знаходяться на штучній вентиляції легень. Серед медиків та дітей, захворівших на коронавірус, важких пацієнтів немає. 

Нагадуємо, що керівництво Житомирської ОДА щодня у форматі онлайн-брифінгу повідомляє про епідемічну ситуацію на Житомирщині щодо коронавірусної інфекції. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання кожного дня до 10:00 у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84. Керівництво області надасть відповіді під час щоденного онлайн-брифінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь