Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання верифікації майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей Житомирщини розглянули в ОДА

Дата: 14.05.2020 16:46
Кількість переглядів: 379

Питання верифікації 4-х майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей Житомирщини обговорили під час засідання обласної комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку. 

Фото без опису

Засідання провела сьогодні, 14 травня, заступниця голови ОДА Віра Рогова.

“Відповідний реєстр формується. З його допомогою буде забезпечено доступність і відкритість інформації про дитячі заклади оздоровлення та відпочинку. Цей реєстр надасть можливість громадянам, які мають намір відправити дітей на відпочинок, отримати максимальну інформацію про будь-який заклад та послуги, що він надає”, – зазначила Віра Рогова.

Директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Юрій Прокопець поінформував про те, що на території Житомирської області розташовано 12 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які функціонували протягом оздоровчого періоду 2019 року. 10 із них (крім 2 закладів релігійних конфесій) дали згоду вносити інформацію про заклад до Державного реєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та отримали від Міністерства соціальної політики України відповідне програмне забезпечення.

Юрій Прокопець додав, що на засіданні обласної комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей від 18 лютого 2020 року було прийнято рішення про верифікацію інформації, внесеної до Державного реєстру майнових об’єктів дитячими закладами оздоровлення та відпочинку дітей, дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Лісова казка».

На сьогоднішньому засіданні комісії розглянуто питання щодо верифікації таких майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей Житомирщини:

Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Дзвіночок» при Житомирському обласному лікувально-санаторному центрі радіаційного захисту  для дорослого та дитячого населення «Дениші»;

Позаміський дитячий заклад відпочинку «Відкрите серце» (Благодійна організація «Відкрите серце») – повторно у зв’язку із поданням неповних відомостей (не внесено деякі документи);

Комунальне підприємство «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської районної ради;

Табір «Орлятко» Житомирської обласної ради.

За результатами розгляду прийнято рішення щодо верифікації по трьом першим закладам та рекомендовано доопрацювати документацію по Табору «Орлятко».

Довідково. Обласна комісія з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей створена розпорядженням голови облдержадміністрації від 05.02.2020 №103 на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 580 «Деякі питання ведення Державного реєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей» з метою проведення верифікації (підтвердження шляхом звірки) даних, внесених до Державного реєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь