Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський районний центр соціальних служб повідомляє. 19.05.2020

Дата: 19.05.2020 08:44
Кількість переглядів: 670

За сприяння голови Коростенської районної державної адміністрації Тарасюка Юрія Володимировича, громадської організації «Вітер Надії і Любові» Коростенський районний центр соціальних служб отримав гуманітарний вантаж, що надійшов з Норвегії від благодійної місії «Віра. Надія. Любов.».

Фото без опису

Гуманітарна допомога спрямована для сімей, які перебувають на обліку Коростенського районного центру соціальних служб як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Протягом квітня-травня під час виїздів у населені пункти Коростенського району працівники Коростенського районного центру соціальних служб надали гуманітарну допомогу (одяг, взуття, речі домашнього вжитку) сім’ям Коростенського району, які перебувають в Центрі на обліку як такі, що які опинилися у складних життєвих обставинах.

Також, під час виїздів, з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, проведено інформаційно- роз’яснювальну роботу щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією СОVID-19 та проведено моніторинг щодо забезпечення прав дітей, потреб сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, наявності/відсутності ознак захворювання на коронавірусну інфекцію.

Соціальну роботу з сім’ями проведено з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм карантину.

Під час проведення вище зазначеної роботи виїзди проведено в 33 населені пункти Коростенського району, гуманітарну допомогу надано 71 сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Коростенський районний центр соціальних служб щиро дякує голові Коростенської районної державної адміністрації Юрію Тарасюку та громадській організації «Вітер Надії і Любові» за отримання Центром гуманітарної допомоги.

Соціальна робота Коростенського районного центру соціальних служб по наданню гуманітарної допомоги сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, продовжується.

 Любов БАРАНОВСЬКА,

 директор Коростенського районного

 центру соціальних служб



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь