Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенським районним центром соціальних служб здійснюється соціальна робота з сім’ями, в які на період карантину повернулися діти з інституційних закладів

Дата: 19.05.2020 13:25
Кількість переглядів: 523

У зв’язку з установлення  на усій території України карантину з метою запобігання поширенню корона вірусної інфекції COVID -19 із закладів інституційного догляду та виховання дітей  23 дитини  з 16 сімей Коростенського району  повернулися в  біологічні сім’ї. 

Фото без опису

З них: 12 дітей повернулося з інституційних  закладів у 7 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Коростенським районним центром соціальних служб усі сім’ї відвідано, проведено оцінку потреб,  одна сім’я перебуває в центрі під соціальним супроводом.

Тричі на тиждень в телефонному режимі працівниками центру проводиться моніторинг щодо  забезпечення прав дітей, які повернулися із закладів інституційного догляду, першочергових потреб  таких дітей, наявності/відсутності ознак захворювання на коронавірусну  інфекцію.

Усім 7 сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах  та у які повернулися діти із закладів інституційного догляду, Коростенським районним центром соціальних служб надано гуманітарну допомогу одягом, взуттям, речами домашнього вжитку.

Інформаційно-роз’яснювальною роботою щодо  дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією COVID -19 охоплено всі сім’ї, в які повернулися діти з інституційних закладів.

Соціальна робота з сім’ями проводилася з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм карантину.

Вище  зазначена категорія сімей знаходиться в полі посиленої уваги Коростенського районного центру соціальних служб.

Коростенський районний центр соціальних служб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь