Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 травня відбудеться вебінар 3 серії “Захист дітей та підтримка сімей в умовах пандемії Covid-19”

Дата: 20.05.2020 15:12
Кількість переглядів: 581

Міністерство соціальної політики продовжує серію навчальних вебінарів “Захист дітей та підтримка сімей в умовах пандемії Covid-19“.

Фото без опису

Третій вебінар серії на тему «Здійснення оцінки потреб дитини та її сім’ї» відбудеться 21 травня з 10.00 до 12.00 години у форматі онлайн конференції на Фейсбук сторінці Міністерства – https://www.facebook.com/MLSP.gov.ua/ 

Під час вебінару розглянуть такі питання:

  • відповіді на запитання, поставлені під час та після другого вебінару;
  • оцінка як складова ведення випадку та організації надання соціальних послуг;
  • алгоритм здійснення оцінки потреб та документування: практичні аспекти.

Спікери вебінару:

  • Руслан Колбаса, генеральний директор Директорату розвитку соціальних послуг та захисту прав дітей Міністерства соціальної політики.
  • Жанна Петрочко, доктор педагогічних наук, ключовий експерт проекту з реформування інтернатних закладів Партнерства «Кожній дитині».
  • Оксана Мельниченко, тренер МГО “Міжнародний центр розвитку і лідерства”, директор Києво-Святошинського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Запрошуємо до участі у вебінарі керівників та працівників служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, центрів надання соціальних послуг, управлінь/відділів соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я обласних та районних державних адміністрацій, виконкомів міських рад та об’єднаних територіальних громад, та інших фахівців, які працюють у сфері забезпечення прав дитини, підтримки сімей з дітьми, представників громадських та благодійних організацій, всіх бажаючих.

Під час наступних вебінарів серії розглядатимуться такі питання: порядок вилучення дитини; порядок влаштування дитини у сімейні форми виховання в умовах карантину; патронат над дитиною; організація роботи комісії із захисту дитини. У кожному з вебінарів візьмуть участь керівники та спеціалісти Мінсоцполітики, які надаватимуть відповіді на запитання слухачів, поставлені під час попереднього вебінару, а також експерти та практики із зазначених тем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь