Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк: Співпраця та взаєморозуміння – шлях до вирішення проблемних питань

Дата: 21.05.2020 12:46
Кількість переглядів: 517

Сьогодні в Коростенській районній державній адміністрації відбулась робоча зустріч голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, його заступника Артема Майданика та голови Горщиківської сільської ради Анатолія Шишковського.

Фото без опису

В зв’язку із пом’якшенням обмежувальних заходів в Україні, посадовці обговорили питання поступового виходу з карантину в районі. Особливу увагу приділили роботі закладів медицини, освіти, культури, торгівлі, спортивних майданчиків тощо.

Також були обговорені проблемні питання – ремонту доріг, забезпечення жителів району питною водою, прибирання несанкціонованих сміттєзвалищ та питання благоустрою в цілому.

«Співпраця та взаєморозуміння – це шлях до вирішення проблемних питань, – відзначив в діловій розмові Юрій Тарасюк. – Сьогодні ми маємо розуміти, що вихід з карантину потрібно робити поступово, а всі проблемні питання жителів району вирішувати в повному обсязі».

В свою чергу Анатолій Шишковський підтримав голову райдержадміністрації та окреслив основні завдання, які ставить сьогодні перед собою та працівниками Горщиківської сільської ради, і ті що потребують підтримки районної та обласної влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь