Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фахівці Коростенського районного центру соціальних служб здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству

Дата: 21.05.2020 16:00
Кількість переглядів: 474

На виконання Указу Президента України від 07.12.2017 року №2229- VIII «Про запобігання та протидію домашньому насильству», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року № 658 « Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статті, розгляду заяв та повідомлень про вчинення насильства в сім’ї або реальну його загрозу» Коростенський районний центр соціальних служб здійснює соціальну роботу щодо запобігання та протидії домашньому насильству.

Фото без опису

20 травня 2020 року директором Коростенського районного центру Любов’ю Барановською та фахівцем із соціальної роботи Настасією Хмарською було здійснено виїзд в населенні пункти району з метою кризового втручання в сім’ї, в яких було зафіксовано факт домашнього насильства щодо неповнолітніх дітей. З членами сімей проведено відповідну соціальну роботу.

Фото без опису

Виявлено проблемні питання та заплановано шляхи їх вирішення. З неповнолітніми дітьми, що постраждали від домашнього насильства, проведено індивідуальну роботу, запропоновано допомогу психолога. Дві сім’ї буде взято під соціальний супровід Коростенським районним центром соціальних служб.

Також, зазначаємо, що в Коростенському районному центрі соціальних служб діє телефонна «гаряча лінія» з питань запобігання домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству по відношенню до дітей, яка працює щопонеділка, з 8:00 до 13:00 год. Якщо вам відомо про випадки щодо насильства в сім’ях просимо телефонувати на зазначену телефонну «гарячу лінію» за телефоном 4-25-62.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь