Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі планують впровадження другого етапу виходу з карантину

Дата: 22.05.2020 10:47
Кількість переглядів: 705

За словами голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка, під час проведення другого етапу виходу з карантину передбачено ряд заходів, серед яких найбільш актуальні для жителів Коростенщини це відкриття ДНЗ та запуск приміського громадського транспорту.

Фото без опису

«На сьогоднішній день на порядку денному стоїть два основні питання – це відкриття дитячий навчальних закладів та запуск роботи приміського транспорту. Щодо дитячих садочків – ми маємо почути батьків дітей, що відвідують ДНЗ. Саме для того на місцях вивчають ситуацію сільські голови району. Ми маємо почути громадську думку, думку батьків та обов’язково її врахувати», – відзначає Юрій Тарасюк.

Окремо на сайті Коростенської райдержадміністрації з метою вивчення думки громадськості, ми запустили он-лайн опитування «Чи варто відкривати дитячі навчальні заклади в Коростенському районі?», в якому можуть взяти участь всі бажаючі.

«Щодо запуску руху приміського громадського транспорту. Перевізник готовий запустити автобуси в села нашого району з 1 червня, а ми маємо час, щоб провести в районі необхідні ремонтні роботи на дорогах – грейдерування, підсипання тощо. Нині я веду перемовини з цього питання з сільськими головами, фермерами, відповідальним бізнесом».

Треба відзначити, що обидва ці питання надзвичайно важливі як для жителів Коростенського району, так і для влади. Остаточне рішення буде прийняте в найближчий час, про що ми вас обов’язково поінформуємо на нашому сайті.

Нагадаємо, що Прем’єр-міністр Денис Шмигаль анонсував, що з 22-го травня запрацює громадський транспорт, а з 25-го – дитячі садки. Очільник Уряду пояснив, що модель адаптивного карантину – це модель, коли скасовуються обмеження, запроваджені на рівні держави, але при цьому Уряд працює спільно з місцевою владою, яка буде дивитися, чи відповідає епідеміологічна ситуація в регіоні критеріям Міністерства охорони здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь