Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумковий брифінг Наталії Остапченко щодо ситуації по коронавірусу в Житомирській області

Дата: 22.05.2020 13:39
Кількість переглядів: 504

Станом на 10.30 на Житомирщині діагноз COVID-19 підтверджено у 607 осіб. Про це йшлося сьогодні, 22 травня, на брифінгу заступниці голови ОДА Наталії Остапченко за участю начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області.

“З моменту останнього брифінгу кількість тих, хто захворів, становить 43 особи, всього хворих на COVID-19 – 607 осіб. Одужало всього – 273. Найбільшими осередками зараження залишаються м.Житомир, м.Коростень і м.Бердичів. Кількість медичних працівників області, захворівших на коронавірус, наразі 142 особи, з яких 6 – за минулу добу. Дітей, які захворіли, – 34”, — повідомила Наталія Остапченко.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик проінформував, що кількість осіб, які перебувають на стаціонарному лікуванні, зменшилася та наразі становить 43 людини. На амбулаторній самоізоляції перебувають 273 особи.

Зверніть увагу! Керівництво Житомирської ОДА проводитиме підсумкові онлайн-брифінги щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області у понеділок та п’ятницю о 10:30. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь