Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кадастрові реєстратори Житомирської області розглянули майже 67 тис. заяв з питань ведення Державного земельного кадастру

Дата: 25.05.2020 16:53
Кількість переглядів: 712

Від початку 2020 року державні кадастрові реєстратори Житомирської області опрацювали 66 тис. 662 заяви громадян з питань ведення Державного земельного кадастру.

Фото без опису

Найбільш популярними послугами на сьогодні є державна реєстрація земельної ділянки (28 тис. 822 заяви) та внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про земельні ділянки (13 тис. 916 заяв).

На сьогодні фахівці зареєстрували 24 тис. 971 земельну ділянку та внесли до кадастру відомості (зміни до них) про 10 тис. 368 земельних ділянок.

Найбільшу кількість заяв з питань ведення Державного земельного кадастру опрацювали фахівці у Житомирському (7 тис. 829), Черняхівському (6 тис. 743) та Малинському (4 тис. 677) районах Житомирщини.

Довідково. Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами центрів на офіційному сайті Держгеокадастру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь