Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошується обласний онлайн-конкурс до Дня батька

Дата: 01.06.2020 16:42
Кількість переглядів: 627

Поряд з багатьма гендерними проблемами питання відповідального батьківства є актуальним. Криза батьківської уваги існує як в Україні, так і в усьому світі, враховуючи факт переваги розумової праці над фізичною, підвищення можливості жінок до власного самоствердження та здобутку, зниження авторитету чоловіка як єдиного годувальника сім'ї. Наряду з цим, чоловіки із застарілими поглядами на модель власної сім'ї втрачають значимість у своїй потребі до сім'ї, що призводить до негативних явищ функціонування сучасного інституту сім'ї.

З іншого боку, виникає можливість самоствердитись чоловікові як батьку. Співставляючи факти та спираючись на досвід інших країн, виникає потреба просування ідеї відповідального батьківства.

З метою пропагування кращого досвіду відповідального батьківства Департаментом праці, соціальної та сімейної політики Житомирської  обласної державної адміністрації з 01 по 19 червня оголошується обласний онлайн-конкурс творчих робіт до Дня батька.

На конкурс подаються індивідуально підготовлені конкурсні роботи дітей шкільного віку (7-17 років).

На основі робіт буде виданий буклет із роботами переможців та отримані подарунки.

Конкурс проводиться за такими номінаціями:

  • малюнок;
  • вітальна листівка.

Вимоги до творчих робіт в номінації «Малюнок» повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка тощо) на аркуші формату А4, подаватись у відсканованому форматі, JPEG, не оформлені в рамки, паспарту, наклейками, надписами та інше.

Вимоги до творчих робіт в номінації «Вітальна листівка» можуть бути подані учасниками в одному з двох форматів:

- текстово-графічна листівка - художньо оформлена на папері формату А4, листівка має подаватися у відсканованому форматі, JPEG, яка містить прозове або віршоване побажання-підтримку воїну ООС;

- відео листівка – прозове або віршоване привітання - підтримка воїна ООС, виконане у форматі відео (МР-4) тривалістю не більше 3 –х хвилин.

До конкурсних робіт потрібно додати заявку із зазначенням прізвища, імені та по батькові конкурсанта, дати народження, назви конкурсної роботи, контактних даних: номера телефону, електронної пошти, місця проживання, повної назви закладу освіти

Конкурсні роботи та заявки до них надсилаються до організаційного комітету на електронну адресу:vid.sim.polituku@psspdeh.zht.gov.ua.

Додатково оригінал конкурсної роботи (малюнок або текстово-графічну листівку) можна надіслати або принести за адресою: 10014, м. Житомир, майдан С.П.Корольова, 3/14, каб.126 та 201.

Відзначення та  нагородження переможців за підсумками конкурсу:

- 1  варіант може бути створений тематичний ролик;

- 2 варіант друк робіт переможців або виданий буклет із роботами переможців.

Результати Конкурсу опублікуються в мережі Інтернет 23.06.2020 року.

Конкурсанти при направленні конкурсної роботи та заявки дають згоду ні збір та обробку персональних даних згідно із  Законом України «Про захист персональних даних», погоджуються на безоплатне розповсюдження та розміщення конкурсних робіт, зокрема і в мережі Інтернет.

Роботи, подані на Конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам.

Наданням роботи на Конкурс автор підтверджує повну згоду з умовами Конкурсу, а також згоду на публікацію конкурсної роботи без будь-яких претензій щодо авторського права. 

За довідками звертатись за телефоном  9-62-70

Начальник управління праці та соціального захисту населення

Коростенської РДА

Лілія СИТНІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь