Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Об’єкти «Великого будівництва» Житомирщини можна переглянути на онлайн-карті проєкту

Дата: 02.06.2020 16:03
Кількість переглядів: 488

Національний проєкт «Велике будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури в Україні. Так, у рамках цієї державної програми по всій країні мають збудувати чи відновити сотні шкіл, дитячих садочків, стадіонів, а також відремонтувати тисячі кілометрів доріг.

Фото без опису

Онлайн-карта проєкту дає можливість переглянути всі об’єкти, які заплановані на 2020-й рік. Нагадаємо, що старт «Великого Будівництва» відбувся 1 березня цього року.

На карті позначені об’єкти, що будують чи реконструюються цього року в країні: 157 дошкільних закладів, 246 шкіл, 170 стадіонів і спортивних споруд, 422 амбулаторії, 212 багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування, а також ремонт доріг державного та місцевого значення.

На Житомирщині в рамках «Великого будівництва» відремонтують/реконструюють/збудують ряд соціально важливих об’єктів:

  • добудова 11 існуючих шкіл буде здійснена у Андрушівському, Бердичівському, Коростенському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Пулинському, Романівському, Хорошівському та Черняхівському районах;
  • 1 новий та добудова 6 існуючих дитячих садочів – у Андрушівському, Житомирському, Малинському, Олевському, Хорошівському районах та у Житомирі;
  • для занять спортом дітей та молоді на території області буде 9 стадіонів (3 нових проєкти та 6 – добудова) у Житомирі, Радомишлі, Чуднові, Овруцькому, Олевському та Пулинському районах;
  • 7 нових приймальних відділень побудують у Бердичівській міській лікарні, Новоград-Волинському міськрайонному територіальному медичному об’єднанні, Коростенській центральній міській лікарні, Житомирській центральній районній лікарні, лікарні №1 м. Житомира, Овруцькій міській лікарні, Коростишівській центральній районній лікарні ім. Д.І. Потєхіна.

Також заплановане на Житомирщині будівництво 24 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини до кінця цього року.

У рамках цієї програми здійснять в регіоні ремонт 196,3 км доріг, з яких 145,7 км – дороги місцевого значення та 50,6 км – дороги державного значення.

Довідково. У 2020 році Президентом України було ініційовано початок масштабної програми «Велике будівництво», яка має забезпечити реалізацію державної політики щодо економічного зростання та інвестиційної привабливості територій, покращення надання соціальних послуг тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь