Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Погорільцям з Холосне благодійники передали допомогу

Дата: 04.06.2020 15:25
Кількість переглядів: 1179

Нещодавно ми розповідали про трагедію, що сталась в селі Холосне, а саме пожежу в обійсті місцевої жительки, що наробила чимало горя. Людських жертв вдалося уникнути, проте вогнем було знищено будинок і майно.

Фото без опису 

28 травня на місце події прибули голова Коростенської районної державної адміністрації адміністрації Юрій Тарасюк, його заступник Артем Майданик та  сільський голова Холосненської сільської ради Володимир Лангер.

Тоді в ході спілкування з погорільцями (старенькою жіночкою та її родичами) очільник району відзначив: "Ситуація у людей дуже складна. Залишитись без домівки та без підтримки в наш час важко кожному. Тому зі свого боку будемо робити все можливе аби допомогти погорільцям матеріально, підтримати їх у відновленні знищеного вогнем будинку."

А вже сьогодні, залучаючи до вирішення побутових проблем людей благодійників, Юрій Тарасюк відвіз жительці села Холосне продуктові набори від благодійної організації Village Church (США).

"Мені дуже приємно, що знаходяться люди, яким болить чужа біда. Сьогодні я щиро дякую організації Village Church за розуміння та підтримку жителів району в такий складний для них час. Поки ми вирішуємо питання житла для цієї людини, продуктові набори, одяг, речі щоденного вжитку будуть дуже доречними для неї", - підсумував поїздку голова Коростенської районної державної адміністрації адміністрації Юрій Тарасюк.

Нині жінка похилого віку, в обійсті якої сталось лихо, знаходиться в родичів, адже вкрай потребує сторонньої допомоги та підтримки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь