Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо з днем народження Жанну Широких!

Дата: 06.06.2020 09:40
Кількість переглядів: 698

Cьогодні, 6 червня, свій славний ювілей відзначає прекрасна жінка, любляча мама, лагідна дружина, потужний тренер Ушомирської ДЮСШ з волейболу Жанна Володимирівна Широких.

Фото без опису

Дорога у широкий світ розпочалась в мальовничому селі Ушомир, де Жанна Володимирівна провела свої дитячі та шкільні роки. Вихованка видатного спортсмена Коростенщини, кандидата в майстри спорту з волейболу Леоніда Пилиповича Рака після закінчення школи вступила до Вінницького державного педагогічного інституту ім. М. Островського, закінчивши який стала дипломованим вчителем фізичної культури.

Все своє життя Жанна Широких присвятила спорту. У м. Вінниця працювала інструктором-методистом по фізичній культурі та тренером-викладачем в ДЮСШ, у м.Гролівка Донецької області, де проживала з 1987 по 2009 рік, - тренером-викладачем ДЮСШ № 2. З серпня 2011 року по даний час Жанна Володимирівна, як тренер-викладач з волейболу Ушомирської ДЮСШ, працює з підростаючим поколінням, вкладаючи в талановиту спортивну молодь свої знання та досвід. Тож вихованці Жанни Широких неодноразові переможці обласних та районних змагань. А в минулому році приймали участь Чемпіонаті України з волейболу серед юнаків 2003 року народження «Дитяча ліга» в складі команди Житомирської області.

Шановна Жанно Володимирівно! В День Вашого ювілею прийміть найсердечніше вітання з побажанням щастя, добра і наснаги в усіх починаннях! Щиро зичимо Вам тепла і злагоди у Вашій родині, міцного здоров'я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях! Бажаємо, щоб вихованці втілили Ваші мрії у життя і досягли вершин у змаганнях, щоб іскорка душі, яку Ви запалюєте в їх серцях, розгорілася величезним полум’ям, що спалює всі перешкоди на шляху до успіху!

Нехай в Вас буде все в порядку,

Добра Вам, щастя і достатку.

Щоб горе і смуток Вам обминали,

Щоб сонечко ясне Вам завжди сіяло.

Веселощів низку, здоров’я міцного

Від щирого серця бажаєм усього.

Хай надійних людей Вам життя посилає,

А в серці довіку добро не згасає.

Хай радість всміхається в Вашому домі,

І ліку не буде щасливим рокам,

Іще раз здоров’я, удачі в усьому

Ми зичимо, Вам! З ювілеєм!

З повагою, сектор культури, молоді та спорту

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь