Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стажування на робочому місці - перспектива працевлаштування

Дата: 09.06.2020 10:07
Кількість переглядів: 588

Однією із перспективних і привабливих форм підвищення кваліфікації як для безробітних, так і для роботодавців, є стажування на робочому місці. Для роботодавця – це найкращий спосіб задовольнити потребу кваліфікованими кадрами, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, адаптуватися до нових умов і колективу.

Одним з яскравих прикладів співпраці служби зайнятості з роботодавцем є співпраця з приватним підприємцем Гречко В.Д., який тісно співпрацює з службою зайнятості. Для підбору персоналу підприємець звернувся до служби зайнятості.

Фахівці з профорієнтації провели професійний відбір на замовлення роботодавця серед безробітних за відповідними професіями. За результатами професійного відбору організовано підвищення кваліфікації шляхом стажування на робочому місці. Роботодавець в період стажування мав змогу переконатися в надійності та компетентності працівників.

На сьогоднішній день ФОП Гречко В.Д. має 4 найманих працівників. Роботодавець вдячний фахівцям Коростенського МЦЗ за тісну співпрацю, підбір кадрів та врахування її вимог і побажань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь