Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кабінет Міністрів готовий цього тижня представити парламенту оновлену Програму дій уряду 2.0 – Президент України

Дата: 10.06.2020 12:44
Кількість переглядів: 434

Президент Володимир Зеленський зустрівся з членами Кабінету Міністрів України, представниками парламентських комітетів, а також керівництвом правоохоронних органів. Глава держави поінформував, що уряд готовий до кінця цього тижня представити оновлений варіант програми дій.

Глава держави нагадав, що Верховна Рада не підтримала першу редакцію Програми діяльності Кабінету Міністрів України.

«Парламентські комітети висловили численні зауваження та пропозиції. Багато критики надійшло від депутатів «Слуги Народу». Як поінформував Прем’єр-міністр, уряд уважно опрацював усі конструктивні пропозиції та готовий цього тижня представити парламенту оновлену Програму дій уряду 2.0», – заявив Володимир Зеленський.

Водночас Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що Кабмін проситиме винести нову програму на розгляд парламенту та підтримати її 18-19 червня. За його словами, документ доопрацьований з урахуванням пропозицій усіх комітетів, завдань із політичних програм Президента України Володимира Зеленського та партії «Слуга Народу», а також указів Глави держави й зауважень від комітетів.

«Це структурний документ, який складається з двох розділів. Перший – це антикризовий розділ. Другий – довгострокові пріоритети діяльності уряду. Кожен з розділів збігається з тими напрямками стратегії, які є в міністерствах. Кожен розділ містить очікувані результати й показники, як і належить для такої програми», – наголосив Денис Шмигаль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь