Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення міністра охорони здоров’я Максима Степанова

Дата: 12.06.2020 15:05
Кількість переглядів: 538

Статистика захворюваності на COVID-19 в Україні, яку ми отримали сьогодні, вчора та фіксуємо весь останній тиждень, свідчить про те, що у нас встановлюється невтішний тренд. Кількість хворих збільшується швидше, ніж у квітні, коли був перший пік епідемії.

За останню добу по всій країні – 683 нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 152 дитини. Померли 16 осіб. Це не просто цифри, за кожною з них — людські життя та людські трагедії.

Я вкотре наполегливо рекомендую всім громадянам не ігнорувати карантинних заходів: носити маски, мити руки, дотримуватися соціальної дистанції. Це той мінімум, який необхідно робити, щоб епідемія не вийшла з-під контролю. Я розумію, що настало літо і в масці на вулиці дуже спекотно. Але всі ми маємо усвідомлювати масштаби загрози, бути обачними та взяти на себе особисту відповідальність за своє ж здоров'я.

Міністерство охорони здоров‘я, щоб стримати поширення вірусу, розробляє додаткові рекомендації, але без вашої особистої залученості та усвідомлення небезпеки впоратись буде важко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь