Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обрано заступника голови районної ради – ним став Віктор Кутішенко

Дата: 15.06.2020 12:45
Кількість переглядів: 2466

11 червня 2020 року відбулось засідання чергової тридцять п’ятої сесії Коростенської районної ради VІІ скликання, яке провів голова районної ради Василь Клименко. У його роботі взяли участь голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, 33 районні депутати та в зв’язку із карантинними заходами, деякі сільські голови, керівники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Фото без опису

На початку засідання Василь Клименко привітав присутніх в залі депутатів, що в період між пленарними засіданнями відзначили дні народження та запропонував розглянути питання про обрання заступника голови районної ради. На цю посаду голова районної ради запропонував депутата Віктора Кутішенка.

Відзначимо, що Віктор Анатолійович вже обіймав в минулому посаду голови Коростенської районної ради. Тому має досвід, а також управлінські якості, що були враховані депутатами райради під час обговорення та голосування. Вони підтримали пропозицію обрати Віктора Кутішенка на посаду заступника голови районної ради майже одноголосно.

Далі депутати затвердили проекти рішень, з якими можна ознайомитись за посиланням на офіційному сайті Коростенської районної ради http://korosten-rayrada.in.ua/index.php/35-sesiya-7-sklikannya-11-06-2020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь