Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Балансували на «Колесі життя»

Дата: 18.06.2020 14:53
Кількість переглядів: 648

Нові умови життя диктують й нові форми роботи. Вчора, 17 червня, відбулось перше заняття клубу «Успішна Жінка» в онлайн - форматі. Адже хоча й темп життя уповільнився у карантинний період, але робота в центрах зайнятості не зупинялась ні на один день.

Фото без опису

А така категорія безробітних, як жінки, потребують завжди посиленої уваги та всебічної допомоги. Тому на вебінарі розглядали методику аналізу та планування життя – «Колесо життя». Оцінювали поточний стан кожної сфери життя, роблячи акцент на позитивних акцентах, які потрібно відмічати та цінувати. 

Фідбек від слухачок вкотре переконав, що подібна взаємодія допомагає безробітним бути в ресурсі та рухатись вперед. До прикладу, Наталія Семенчук - виявила бажання змінити сферу діяльності. Вона одна з перших відправила на поштову скриньку служби зайнятості заявку на участь у вебінарі. 

Наразі, доречною для неї є чудова можливість здобути нові навички на безкоштовній онлайн-платформі «Coursera». Наталія левову частку свого життя пропрацювала зубним лікарем, але дану посаду скоротили. То ж для жінки почався новий етап. Яким він буде в професійному плані – залежить в першу чергу від неї. Фахівці служби зайнятості завжди раді підтримати та скерувати у потрібному напрямку. 

Маємо надію, що спільна робота підштовхне до змін та навчить самостійно балансувати без зовнішньої допомоги на колесі сфер свого життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь