Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо переможців конкурсу «Ти серцю дорогий, мій батьку, моя стіна, опора у житті»!

Дата: 21.06.2020 10:00
Кількість переглядів: 837

На початку червня висловити свою любов до батька, продемонструвати свій декламаторський талант запропонував сектор культури, молоді та спорту Коростенської райдержадміністрації, запросивши підростаюче покоління прийняти участь в дитячому районному конкурсі художнього читання «Ти серцю дорогий, мій батьку, моя стіна, опора у житті», присвячений Дню батька, який з минулого року офіційно відзначається в третю неділю червня.

Фото без опису

У зв’язку з карантинними обмеженнями цей конкурс проводився в режимі онлайн з 03 по 16 червня 2020 року згідно Положення, розробленого сектором. Приємно зазначити, що участь в ньому прийняли 28 дітей, учасників художньої самодіяльності закладів культури нашого району.

Журі, до складу якого увійшли працівники сектору культури райдержадміністрації та районного Будинку культури, визначило кращих читців в трьох вікових категоріях. Тож, ми із задоволенням оголошуємо переможців конкурсу!

У віковій категорії 14-17 років переможцями стали:

1 місце – Максим Грищенко, учасник художньої самодіяльності Шершнівського клубу, учень Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей Житомирської обласної ради

ІІ місце – Олександра Максименко , учасниця художньої самодіяльності Холосненського БК

ІІІ місце розділили Анна Пилипака, учасниця художньої самодіяльності Стремигородського БК та Карина Пашинська, учасниця художньої самодіяльності Бехівського клубу.

Вікова категорія 9-12 років була найчисельнішою.

Тож, 1 місце розділили Марина Прохоренко, учасниця художньої самодіяльності Білківського БК та Оксана Рафальська, учасниця художньої самодіяльності Стариківського клубу

ІІ місце у Тимофія Костюшка з села Воронево та В’ячеслава Міщенка з с. Нивки

ІІІ місце дісталось Таїсії Прокопчук , учасниці художньої самодіяльності Михайлівського БК та Ангеліні Рудницькій, учасниці художньої самодіяльності Шатрищанського клубу.

У віковій категорії 6-8 років переможцями стали наймолодші учасники художньої самодіяльності клубних закладів:

І місце – Аріна Слововець з с. Ковалі

ІІ місце – Вадим Бондар з с. Холосне

ІІІ місце – Петренко Катерина з с. Мелені

Спеціальною відзнакою журі в номінації «В татових долонях щасливі доні» відзначені сестрички Альона, Альвіна, Євгенія Дячук із села Старики, яких підготувала бібліотекар і мама Олена Дячук.

Щиро дякуємо за участь у конкурсі діткам та їх наставникам, які хоч і не посіли почесні місця, але включились у творче змагання і заявили про себе. Це Камінська Карина з с. Новаки, Богдан Самотуг та Марія Ануркіна з с. Бехи, Ірина Клекоцюк із с. Сушки, Володимир Петренко з с. Мелені, Людмила Панченко з с. Граби, Ангеліна Нікогосян з с. Васьковичі та Роман, Валентина, Ніна, Вікторія і маленький Тарасик Круликівські з с. Мала Зубівщина, які всією великою родиною вітали татка.

Кращі виступи було розміщено на інтернет сторінці у Фейсбук Коростенського районного будинку культури та на каналі Коростенської РДА в Уoutube саме сьогодні, щоб в святковий день звеличити батьківство і нагадати чоловікам, як їх поважають, цінують, бережуть, і, безумовно, люблять.

Дякуємо всім конкурсантам за участь і щиро зичимо: дорослим – натхнення та оптимізму, дітям – веселих літніх канікул, а всім разом – міцного здоров’я! До зустрічі на сцені!

Лариса Бондар,

начальник сектору культури, молоді та спорту

Коростенської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь