Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шануючи пам’ять жертв війни в України...

Дата: 22.06.2020 11:06
Кількість переглядів: 453

Сьогодні, 22 червня, вся Україна вшановує пам'ять про загиблих під час війни Другої світової війни. Вклоняючись їх подвигу та жертовності голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, голова Коростенської районної ради Василь Клименко та його заступник Віктор Кутішенко, міський голова м. Коростень Володимир Москаленко, народний депутат України Володимир Арешонков, голова Коростенської районної ради ветеранів Микола Фещенко разом з представниками ветеранських організацій поклали квіти до Меморіалу Слави в м. Коростень.

Фото без опису

"Відновлюючи в пам’яті велику людську трагедію часів Другої світової війни, переосмислюючи події, які  відбуваються на території України нині,  ми всім серцем бажаємо миру нашій державі, миру на планеті", - відзначали всі присутні на покладанні квітів.

І дійсно. Ми маємо пам’ятати про загиблих і піклуватися про живих ветеранів - свідків тих страшних подій, пам’ятати про їх подвиг, віддавати данину їх подвигу та шанувати живий героїв - борців за мир на нашій землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь