Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щирі співчуття з приводу смерті Павла Сергійовича Обихода

Дата: 26.06.2020 09:00
Кількість переглядів: 4513

Колективи Коростенської районної державної адміністрації, Коростенської районної ради щиро співчувають рідним та близьким Павла Сергійовича Обихода з приводу смерті.

Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток району важко оцінити.

Павло Сергійович Обиход народився 26 березня 1960 року. Багато років чоловік віддав педагогічній справі, був вчителем початкових класів та директором Калинівської, а згодом Жабчанської шкіл. Очолював відділ учнівської молоді Коростенського району комсомолу, був методистом районного методичного кабінету відділу освіти Коростенського райвиконкому, а потім інспектором шкіл відділу освіти Коростенської РДА. Кілька років працював завідувачем організаційної та кадрової роботи районної адміністрації. Чотири роки пропрацював в органах місцевого самоврядування. Неодноразово обирався депутатом Коростенської районної ради. Обіймав посади заступника голови та голови районної ради. Останні роки життя присвятив роботі на посаді методиста районного методичного кабінету сектору освіти Коростенської РДА. 

Передчасна смерть Павла Сергійовича – це непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів та колег. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.

Просимо прийняти слова найщирішого співчуття у цей скорботний час. Сумуємо разом з вами. Світлі спогади про нього, про його добрі справи завжди будуть сильніші, ніж смерть. Поділяємо ваші біль та горе. Вічна і світла пам’ять! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь