Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Лікаря від Бога, яка впевнена, що чужих дітей не буває, сьогодні привітали з ювілеєм

Дата: 30.06.2020 16:26
Кількість переглядів: 1726

Сьогодні в КНП «Коростенський районний центр ПМСД» Коростенської районної ради привітали з ювілейним днем народження, відзначили громадою за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм лікаря-педіатра дільничного АЗПСМ №1, АЗПСМ №6 с. Горщик – Валентину Петрівну Прокопчук.

Фото без опису

Присутні в медичному закладі голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк та його заступник Артем Майданик, голова Коростенської районної ради Василь Клименко та його заступник Віктор Кутішенко, головний лікар КНП «Коростенський районний центр ПМСД» Наталка Бугайова, колеги ювілярки – медичні працівники одноголосно відзначили, що Валентина Петрівна Прокопчук – це лікар з великої літери. душа медичної спільноти Коростенщини, яка всі себе до останку завжди віддає професії та своїм маленьким пацієнтам.

Народилась Валентина Петрівна 28 червня 1950 року в селі Мошурово Тальнівського району Черкаської області. У далекому 1975 році закінчила Вінницький медичний інститут ім. Н.И.Пирогова, а після проходження інтернатури у 1976 році свою трудову діяльність розпочала на посаді головного лікаря Сушківської дільничної лікарні.

У 1977 році була переведена на посаду завідуючої дитячим відділенням Коростенської ЦРЛ, а у 1979 переведена на посаду лікаря-педіатра дільничного Коростенської ЦРП. В 2016 році почала працювати на посаді лікаря-педіатра дільничного АЗПСМ №1 КНП «Коростенський районний центр ПМСД» де і працює по даний час.

Валентина Петрівна має вищу кваліфікаційну категорію. За 44 роки нелегкої праці надала медичну допомогу не одному поколінню дітей нашого району. Під час роботи з пацієнтами завжди виявляла високий професіоналізм і розвинені комунікативні навички. Зі своїми маленькими пацієнтами лікарка завжди встановлює з глибокі емоційні, довірчі стосунки, які будує на засадах поваги до особистості, пошуку індивідуального підходу щодо ефективного вирішення проблем кожного, шляхом взаєморозуміння між пацієнтом і лікарем.

В колективі Валентина Петрівна завжди мудрий порадник, з якою б проблемою не звернулися до неї колеги, вона завжди дасть гарну пораду, підтримає, вилікує словом. Її самовіддана праця й активна життєва позиція, високий професіоналізм і багатий трудовий досвід слугує яскравим прикладом молодим співробітникам закладу.

Віддаючи багато часу роботі Валентина Петрівна завжди знаходить час бути відмінною господинею, хорошою дружиною, мамою та бабусею. В 40-річному шлюбі з Анатолієм Олексійовичем виховали двох дітей: доньку Тетяну та сина Олександра, мають чотирьох онуків.

Валентина Петрівна є лікарем від Бога, яка впевнена, що чужих дітей не буває. Ця життєва позиція дає їй силу та натхнення працювати далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь