Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпраця Коростенського районного центру соціальних служб з Міжнародним благодійним фондом «Місія в Україну»

Дата: 08.07.2020 14:18
Кількість переглядів: 731

Допомога найвразливішим верствам населення, тим, хто перебуває у складних життєвих обставинах: саме з ними працює Коростенський районний центр соціальних служб і саме такій діяльності присвячує себе Міжнародний благодійний фонд «Місія в Україну.

Фото без опису

Міжнародний Благодійний Фонд «Місія в Україну» допомагає найвразливішим верствам населення: жінкам з небажаною вагітністю та дітям з інвалідністю. Всі послуги надаються безкоштовно. Фонд є неурядовою, аполітичною, незалежною і некомерційною організацією, найвищими цінностями якого є милосердя, допомога найвразливішим громадянам нашого суспільства. Одні з напрямків діяльності Фонду- консультативна допомога, практична допомога.

Саме з метою надання практичної допомоги, за сприяння районного центру соціальних служб 4 сім’ї Коростенського району включені в програму піклування Фонду щодо отримання консультативної допомоги, допомоги продуктами харчування та інших видів допомоги.

Отже, спільно допомагаємо категоріям населення, які виявилися найбільш беззахисними перед скрутними обставинами життя, спільно працюємо щоб змінити життя людей на краще.

Щиро дякую Міжнародному благодійному фонду «Місія в Україну» за допомогу сім’ям Коростенського району, сподіваюся на подальшу плідну співпрацю. 

Любов БАРАНОВСЬКА,

директор Коростенського районного

центру соціальних служб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь