Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко оглянув реконструкцію стадіону у Чуднові

Дата: 08.07.2020 15:04
Кількість переглядів: 613

Цього року у рамках національної програми «Велике будівництво», яку ініціював Президент України Володимир Зеленський, у Житомирській області будують/реконструюють 6 спортивних об’єктів. Так, до цього переліку входить і реконструкція стадіону у м. Чуднові.

Фото без опису

Сьогодні, 8 липня, у рамках робочої поїздки до Чуднівського району голова ОДА Віталій Бунечко особисто оглянув хід будівельних робіт на майбутньому стадіоні.

«Це ще один важливий об’єкт «Великого будівництва» на Житомирщині, – говорить Віталій Бунечко про стадіон у Чуднові. – Розвиток спортивної інфраструктури – важливий напрям роботи, адже для дітей повинні бути створені відповідні умови для занять спортом, розвитку та здорового зростання».

За інформацією департаменту регіонального розвитку ОДА, загальна кошторисна вартість стадіону складає 5 927,182 тис. грн. Будівництво розпочато у 2020 році. Підрядна організація ТОВ «МІТТЕЛ». Наразі будівельна готовність об’єкту становить 26%. Ведуться підготовчі роботи. Об’єкт планується ввести в експлуатацію до 15.10.2020.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь