Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні онлайн-конференція «Презентація результатів щорічного моніторингу закладів інституційного догляду та виховання дітей»

Дата: 16.07.2020 09:46
Кількість переглядів: 465

Сьогодні, 16 липня, з 10.00 до 12.00 запрошуємо долучитися до онлайн-конференції «Презентація результатів щорічного моніторингу закладів інституційного догляду та виховання дітей».

Офіс Уповноваженого Президента України з прав дитини за підтримки проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що виконується Alinea International та Фонду Lumos провели моніторинг реалізації Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017 – 2026.

Пряма трансляція конференції відбуватиметься на Фейсбук-сторінці проєктного офісу з підтримки реформи ДІ (деінституціалізації) – долучитися можуть усі охочі!

Під час конференції почуєте про результати моніторингу та основні виклики станом на 01.01.2020 й отримаєте відповіді на питання!

Участь в онлайн-конференції візьмуть:

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, Міністр соціальної поітики України Марина Лазебна, в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет, заступниця Міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак, директор Alinea International в Україні, керівник проєкту SURGe, Support to Ukraine’s Reforms for Governance Танія Санфорд Аммар, Директор регіонального офісу Фонду Lumos у країнах Європи Ірина Маланчук.

Питання можна буде поставити в коментарях під час прямого ефіру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь