Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вебінар на тему «Планування та впровадження реформи системи догляду за дітьми на місцевому рівні»

Дата: 22.07.2020 13:05
Кількість переглядів: 684

Сьогодні пройшов вебінар на тему «Планування та впровадження реформи системи догляду за дітьми на місцевому рівні», який було організовано за сприяння координаторів фонду Lumos в Україні за участю фахівців департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА та Житомирського обласного центру соціальних служб.

До вебінару долучилися керівники райдержадміністрацій, міськвиконкомів, об’єднаних територіальних громад та служб у справах дітей, відділів освіти та охорони здоров’я, центрів соціальних служб. Від Коростенської РДА участь в ньому взяла та поділилась своїм досвідом впровадження реформи ДІ на місцевому рівні директор Коростенського районного центру соціальних служб Любов Барановська.

Метою зазначеного вебінару було надання методичної допомоги у розробці перспективних планів розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей у кожному місті, районі, об’єднаній територіальній громаді.

Даний план має забезпечити перехід від інституційної (інтернатної) системи догляду та виховання дітей до системи, що здатна надавати підтримку дітям та їхнім сім’ям за місцем проживання в громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь