Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформуємо про проведення громадських слухань в с. Білка, Коростенського району 18.08.2020 р.

Дата: 23.07.2020 15:49
Кількість переглядів: 980

Коростенська районна державна адміністрація інформує про проведення 18.08.2020 року о 10.00 год. в приміщенні Білківської сільської ради Коростенського району (Коростенський район, с. Білка, вул. Л.Українки, 1) громадських слухань.

Фото без опису

Тема обговорення: «Детальний план території земельної ділянки, площею 0,7 га, яка розташована на території Білківської сільської ради Коростенського району, Житомирської області для зміни цільового призначення із числа земель сільськогосподарського призначення – «землі для ведення особистого селянського господарства» на «землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості».

Детальний план території розроблений ТОВ «ЛАН-ЛН», замовником є Коростенська районна державна адміністрація відповідно до ст. 10 Закону України «Про регулювання машинобудівної діяльності».

Строк подання письмових пропозицій та зауважень до детального плану від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань – з 18.07.2020 до 17.08.2020 року. Пропозиції приймаються за адресою: м. Коростень, вул. Грушевського, 60/2 або с. Білка, вул. Л.Українки, 1. Телефон для довідок (04142)68-010.

Пропозиції, що надаються, повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У громадських слуханнях можуть взяти участь повнолітні громадяни, суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи – підприємці), представники їх об’єднань, наукових закладів, громадських організацій, місцевого органу самоврядування, а також консультативно-дорадчих органів, створених при органах державної влади і органах місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єкти господарювання.

Ознайомитись з детальним планом до початку громадських слухань можна в каб. 19 Коростенської районної державної адміністрації. З пояснювальною запискою за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь